Minden 25.000 Forintot meghaladó megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

KÉRDÉSED LENNE? KERESS MINKET!

+36 30 650 9830info@csacskamesebolt.hu  |  2096. Üröm Fő u. 39.

Szűrés
Termék státusza
Korcsoport
Nem
Ár (Ft)
1 420 Ft - 6 630 Ft

NAVIR

Navir - természet felfedező játékok A NAVIR egy olasz márka, amely az optikai és tudományos, oktató játékok tervezésével és gyártásával foglalkozik. Kiemelkedően jó minőségű termékeivel több évtizede a piac élvonalában van. Köszönhető ez annak, hogy a tudományos igénnyel tervezett játékok, termékek nem csak környezetbarát anyagokból készülnek, hanem felhasználó-barát kivitelezésben is. Jó minőségű, változatos termékei, már 4 éves kortól elkísérnek a kirándulásokra kisebb vagy nagyobb felfedezésekre.Legyen szó akár regy kertben töltött déliutánról vagy egy családi kirándulásról. A természet tele van érdekes apróságokkal, amit most alaposan megfigyelhetsz. A távcsövek, giroszkópok, bogár és kisállat megfigyelők, mind fontos kellékei a kis tudósok eszköztárának. Segítenek nyitott szemmel járni a világban, felfedezni a természetben rejlő dolgokat, a parányi élőlényektől kezdve, a hatalmas égitestekig. A NAVIR termékek arra ösztönöznek, hogy megbecsüljük élőhelyünket, a Földet és a körülöttünk élő dolgokat. A NAVIR cég büszke arra, hogy elérhető áron ad kiemelkedő minőséget.

19termék 119

Navir - természet felfedező játékok
A NAVIR egy olasz márka, amely az optikai és tudományos, oktató játékok tervezésével és gyártásával foglalkozik. Kiemelkedően jó minőségű termékeivel több évtizede a piac élvonalában van. Köszönhető ez annak, hogy a tudományos igénnyel tervezett játékok, termékek nem csak környezetbarát anyagokból készülnek, hanem felhasználó-barát kivitelezésben is.
Jó minőségű, változatos termékei, már 4 éves kortól elkísérnek a kirándulásokra kisebb vagy nagyobb felfedezésekre.Legyen szó akár regy kertben töltött déliutánról vagy egy családi kirándulásról. A természet tele van érdekes apróságokkal, amit most alaposan megfigyelhetsz. A távcsövek, giroszkópok, bogár és kisállat megfigyelők, mind fontos kellékei a kis tudósok eszköztárának. Segítenek nyitott szemmel járni a világban, felfedezni a természetben rejlő dolgokat, a parányi élőlényektől kezdve, a hatalmas égitestekig. A NAVIR termékek arra ösztönöznek, hogy megbecsüljük élőhelyünket, a Földet és a körülöttünk élő dolgokat.

A NAVIR cég büszke arra, hogy elérhető áron ad kiemelkedő minőséget.