Ne feledd, 25.000 Ft felett ingyenes házhozszállítással kedveskedünk Nektek!

KÉRDÉSED LENNE? KERESS MINKET!

+36 30 650 9830info@csacskamesebolt.hu  |  2096. Üröm Fő u. 39.

Szűrés
Termék státusza
Korcsoport
Brand
Nem
Ár (Ft)
790 Ft - 18 690 Ft

Djeco


A Djeco Játékok története


„A DJECO egy családi vállakozás, ami anyáról- fiúra szállt. Egy időtlen vállalkozás, ami kiválóan ötvözi a kreativitást, merészséget és a szenvedélyt!"


A család játéka


Egy csodálatra méltó édesanya 1954-ben hozta létre a kicsi vállakozását. Abban az időben ilyen bátorsággal nem sok nő mert nekivágni egy kalandos vállalkozásnak.

Ő álmodta meg a fejlesztőjátékokat, mint a Vasárnapi lottó (Le loto des quatre jeudis), és az Én kicsi házam (Ma maison des puces). A Djeco játékok egyszerre lettek vonzóak, értelmesek és szórakoztatóak. Elképesztően sikeresek voltak, így nem csoda, hogy az 1960-as években négy, játékoknak járó Oscar-díjat is elnyertek.


Szundikáló Djeco Játékok


A családi vállalkozás egy pici időre szunyókálni ment, amíg az édesanya pici fia, Frédéric fel nem nőtt… 1989-ben a felcseperedett fiatalember úgy döntött, hogy feléleszti a kissé parkolópályára került „alvó” családi vállalkozást, és a saját játékterévé alakítja azt. Az egykori, szeretett raktárban rendezte be irodáját, majd nyakába vette a nagy világot. Kezdetben olyan játékokat importált, amelyek nem voltak fellelhetőek a hazájában, Franciaországban. Frédéricre nagy hatással voltak az ekkoriban gyűjtött tapasztalatok így elkezdett olyan játékokról álmodni, amelyek egyáltalán nem léteztek akkor a piacon. Végül édesanyja nyomdokaiba lépve fő célja az lett, hogy elképzelései életre keljenek.

1997-ben, egy olyan művészi látásmód birtokában, amely szokatlan volt a játékiparban, megtervezett egy sor fejlesztőjátékot. Fa és karton kirakókat, gyerekjátékokat, majd később kártya-, és táblás játékokat. Újjászülettek a Djeco Játékok.

2007-ben megszülettek a kézműves készletek, melyek megjelenése forradalmasította a kreatív időtöltést. 2011-ben érkeztek meg az utánozhatatlan „Arty Toys” figurák. Azóta folyamatosan újabb és újabb ötletes fejlesztőjátékokkal rukkol elő a Djeco, amikben nagy hangsúlyt kapnak a csodálatos illusztrációk, a design és az esztétikum is. A Djeco Játékok új korszakot indítottak el Franciaországban, és most már kis hazánkban is a gyerekjátékok terén.


Djeco Játékok a világ minden táján


Amióta kezdetét vette a merész vállakozás, a Djeco játékokat szinte minden lehetséges nyelvre lefordították, hogy a gyerekek bárhol játszhassanak vele. Amikor belegondolunk, mindig elámulunk rajta és büszkék vagyunk rá, hogy a Djeco játékok több mint 60 országban nyújtanak önfeledt játékot és szórakozást a gyerekeknek.

A Csacska Macska Mesebolt is büszke rá, hogy termékei között szerepelnek a Djeco Játékok, így ez a világszínvonalú márka még több gyermekhez juthat el Magyarországon is.


603termék
 Az alkotás Öröme


"Nagylétszámú fejlesztő gárdánk a közös alkotásnak van szentelve. Nálunk a merész elgondolások valósággá válnak. A gyönyörű játékok kigondolására összpontosítunk. Mi a játékainkra vagyunk büszkék! Ahogyan a gyermekek, mi is úgy képzeljük el a szórakoztató játékot a játékszerekkel."

A Djeco alkotó szabadsága becses érték, ami teret enged a különös, érdekes ötletek örömének. A Djeco Játékok megalkotásakor mi is úgy álmodunk mint a gyermekek, szórakozva, nevetve, a felfedezés örömével.

A Djeco játékok fejlesztőcsapatában kiváló szakemberek dolgoznak, neves grafikusok és illusztrátorok, feltalálók és tervezők. Közös együttműködésükből ezeregy féle játék születik.


Kreativitás a gyermekek szolgálatában


A gyermekek számára a játékok felfedezendő, csodálatos dolgok, amelyek fejlesztik a képzelő erejüket, motiválják őket a játékra. Nagy figyelmet szentelünk a részletek kidolgozására. Gondosan tervezett dobozok, lépésről-lépésre vezető leírások, sok segítséggel vezetik a gyermeket a játékban. Ezért a Djeco játékok mind a gyermekek, mind a családtagok és a barátok számára nagy kedvencek.


Új termékek minden évben


Több mint 1000 alkotás a 3 ágazatban (játékok és játékszerek, dekoráció, kreatív szabadidős tevékenység), és ezek új kategóriákkal bővülnek minden évben. Mi folyamatosan megújulunk (naponta egy új terméket hozunk létre) nem félünk kockáztatni, életre keltjük álmainkat. Mi a meglepő és eredeti elgondolásainkról vagyunk közismertek!