Minden 25.000 Forintot meghaladó megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

KÉRDÉSED LENNE? KERESS MINKET!

+36 30 650 9830info@csacskamesebolt.hu  |  2096. Üröm Fő u. 39.

Szűrés

Djeco Játékok

A Djeco egyedülálló kínálatával, a gondosan megtervezett és nagy részletességgel kidolgozott játékok világába kalauzolja a gyermekeket. Nem véletlen, hogy a kicsik és nagyok egyaránt imádják a Djeco játékokat!

A Djeco márka kínálatában számos kategória közül válogathatsz, a legnépszerűbbek a kreatív eszközök és játékok, fejlesztő játékok, társasjátékok, kártyajátékok, valamint különböző kiegészítők (például esernyők).

Fedezd fel a Djeco Játékok lenyűgöző választékát és ajándékozz gyermekednek felejthetetlen élményeket!

Nem találsz egy Djeco Játékot? Írj nekünk!

A készleten lévő Djeco Játékok, mind megtalálhatóak és megtekinthetőek a Csacska Macska Mesebolt Játékboltjában Ürömön!

A Djeco Játékok születése

Egy csodálatra méltó édesanya 1954-ben hozta létre a kicsi vállakozását, Franciaországban. Abban az időben ilyen bátorsággal nem sok nő mert nekivágni egy ilyen kalandos vállalkozásnak. Ő álmodta meg a fejlesztőjátékokat, mint a Vasárnapi lottó (Le loto des quatre jeudis), és az Én kicsi házam (Ma maison des puces). A Djeco játékok egyszerre lettek vonzóak, kreatívak és szórakoztatóak. Elképesztően sikeresek voltak, az 1960-as években négy, játékoknak járó Oscar-díjat is elnyertek.

A Djeco Játékok minősége

A termékek minősége mindenkor állandó. Minden egyes darab átesik egy ellenőrzésen, annak érdekében, hogy megfeleljen a minőség és biztonság szigorú követelményeinek. A játékokat az európai EN71, és a REACH biztonsági előírásai alapján vizsgálják. A termék csomagolásán feltüntett CE jelzés azt jelenti, hogy az megfelel a rá vonatkozó összes szabványnak, előírásnak. A Djeco kizárólag ISO minősített beszállítókkal működik együtt.

Újabb és újabb Djeco Játék

Minden évben új kategóriák és új termékek jelennek meg. A játékfejlesztő csapatban kiváló szakemberek dolgoznak, neves grafikusok és illusztrátorok, feltalálók és tervezők. Közös együttműködésükből ezeregy féle játék születik. Folyamatos a megújulás, szinte minden nap születik egy új ötlet, amelyből életre kelnek az álmok.

Djeco Játékok az egész világon

Amióta kezdetét vette a merész vállakozás, a játékokat szinte minden lehetséges nyelvre lefordították, hogy a gyerekek bárhol játszhassanak vele. Több mint 60 országban játszanak gyerekek a Djeco játékokkal. Több, neves múzeum is árulja a játékainkat, például Franciaországban a Louvre és a Quai Branly, Spanyolországban a Prado, Angliában a Tate az Egyesült Államokban a MoMA.

A Csacska Macska Mesebolt büszke rá, hogy termékei között szerepelnek a Djeco Játékok, így ez a világszínvonalú márka még több gyermekhez juthat el Magyarországon is.