Minden 25.000 Forintot meghaladó megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

KÉRDÉSED LENNE? KERESS MINKET!

+36 30 650 9830info@csacskamesebolt.hu  |  2096. Üröm Fő u. 39.

Szűrés
Termék státusza
Korcsoport
Ár (Ft)
4 990 Ft - 32 990 Ft

Tolki

A Tolki interaktív foglalkoztató hangoskönyvek 2021-ben elnyerték az Ország Játéka díjat, Interaktív játékok kategóriában!

Az elektronikus tollal működő Tolki interaktív könyveket a 3-12 éves korosztálynak ajánljuk. A könyvek segítségével a gyerekek a saját tempójukban, játékos formában sajátíthatnak el új ismereteket. Az elektronikus toll kezelése egyszerű, a gyerekek önállóan is tudják használni.

Részletek a márkáról a terméklista alatt.

Bármilyen kérdés merül fel benned a Tolki interaktív könyvekkel vagy játékokkal kapcsolatban, írj nekünk!

A készleten lévő Tolki könyvek és játékok, mind megtalálhatóak és megtekinthetőek a Csacska Macska Mesebolt Játékboltjában Ürömön!


16termék 116

Tolki Interaktív foglalkoztató hangoskönyvek és játékok

Készletre vagy önálló könyvre van szükséged? Mikor vegyél készletet? Csak akkor szükséges készletet venned, ha még nincs Tolki elektronikus tollad. A toll csak a készletekben kapható, így egy készletre mindenképpen szükséged lesz! Ha már vettél egy készletet, akkor az abban lévő toll bármelyik önálló könyvhöz is használható.

Mikor vegyél önálló könyvet? A válasz még egyszerűbb: akkor, ha már van Tolki elektronikus tollad. Ha már vettél egy készletet, akkor bármelyik önálló könyvet megveheted, hiszen a készletben lévő toll mindegyik könyvhöz jó!

A könyvek gazdag hanganyagát szaktanárok és gyermekpszichológusok segítségével állítottuk össze, stílusuk mégis szórakoztató – sosem válnak unalmassá!

A Tolki egyedi oktatási rendszere lehetővé teszi a játékos tanulást. Az interaktív elektronikus toll új ismereteket ad át a gyerekeknek, akik így önállóan is fel tudják fedezni a könyvek gazdag tudásanyagát.

Használata egyszerű: csak hozzá kell érinteni a tollat a könyv valamelyik képéhez, és azonnal meghallgatható az ahhoz tartozó szöveg, zene vagy hanghatás. Az egyes képekhez több hang is tartozik, a szórakoztató tanulást követően pedig a gyerekek különböző kvízjátékokkal tehetik próbára tudásukat a toll segítségével.

A színvonalas színészi narráció és a toll kiváló minőségű hangszórója könnyen érthetővé és követhetővé teszi a magyar nyelvű könyvek tartalmát.

Az elektronikus tollat elég egyszer beszerezni, mert minden Tolki kiadvánnyal használható. A könyvek megvásárlása után a hozzájuk tartozó hanganyag bármikor ingyenesen letölthető honlapunkon!