Minden 25.000 Forintot meghaladó megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

KÉRDÉSED LENNE? KERESS MINKET!

+36 30 650 9830info@csacskamesebolt.hu  |  2096. Üröm Fő u. 39.

Szűrés

Little Dutch Játékok

Little Dutch Játékokat keresel? Ne keress tovább! Több mint 300 raktáron lévő termék.

Csak rendelj a Little Dutch játékok közül és mi azonnal elkezdjük feldolgozni, hogy minél hamarabb eljusson hozzád!

A Little Dutch játékok stílusa időtálló, emellett szórakoztatnak, fejlesztenek és teljesen biztonságosak.

Nem találsz egy Little Dutch terméket? Írj nekünk!

A Little Dutch játékok története

A Little Dutch márka Hollandiában született, kisbabák, totyogók és óvodások számára. Innen indult, de ahogy egy pillantást vetünk a Little Dutch játékokra máris szembetűnik, miért lett ilyen népszerű villámgyorsan hazánkban is. Mi azonnal beleszerettünk és a rajongói vagyunk.

A Little Dutch játékok fejlesztői már több mint egy évtizede készítik sokoldalú termékeiket. Olyanokat, melyek tökéletesek ajándéknak de akár magadnak is megtarthatod őket, annyira szépek. Jellemzői a letisztult, pasztel színvilág, meseszép dizájn, természetese anyagok, melyek nem csak a csöppségek életét teszik gazdagabbá, hanem szüleikét is.

A játékoktól a babatextileken át a Little Dutch minden egyes terméke igazi kincs. A márka küldetésének középpontjában a gyermek és a szülő áll. A Little Dutch játékok stílusa időtálló, emellett szórakoztatnak, fejlesztenek és teljesen biztonságosak.

A Little Dutch számára fontos a szülő öröme és elégedettsége. A szülő pedig akkor boldog, ha gyermeke is az. Jó látni, az önfeledt játékot, ahogy a gyermek játszva tanul.

A Little Dutch még több boldogságot csempész a mindennapokba. Legyen közös a játék öröme!

Little Dutch Stílus és Kollekció

A Little Dutch játékok készítői számára a minőség és a dizájn egyaránt fontos. Minden termék alaposan kidolgozott, a legnagyobb törődéssel és figyelemmel készül. A kiváló minőségű alapanyagok mellet a Little Dutch termékek fő ismérve ez egyedi színvilág, melyről már messziről megismerhető a márka, valamint a részletgazdag kidolgozottság.

Időtlen, trendi mégis letisztult, ez a Little Dutch stílus. Ahogy a játékok, úgy a márka minden más terméke tökéletes része és kiegészítője nem csak a gyerekszobának, de bármely otthonnak.

Little Dutch Küldetés

Minden a szeretetről és a családról szól. A Little Dutch játékok végigkísérnek a mindennapokban, útitársaink a kalandokban. Társak a játékban, a szórakozásban, egészen elalvásig.

„A gyönyörűen megtervezett és kivitelezett minőségi Litlle Dutch játékok még élvezetesebbé tehetik a gyermekek fejlődésének kisebb vagy nagyobb lépéseit, és reméljük, hogy a termékekkel egyaránt támogatni tudjuk az anyákat és apákat a szülői élet számos kihívásában.”

Ez a Little Dutch, a mindennapi öröm, a játék öröme.

Little Dutch Jövőkép

A Little Dutch számára fontos a család boldogsága.

„Álmunk, hogy részei legyünk a cseperedő gyermekek, sőt az egész család életének.” A kisbabák számára készült kedves kis termékek azok a bizonyos első játékok, amiket a szülők hatalmas szeretettel választanak, melyekre idővel olyan jó lesz visszaemlékezni.

„Élvezd az apró dolgokat”

A mindennapi életben az apró dolgok hozzák el számunkra az igazi boldogságot. Látni egy mosolyt a gyermekünk arcán vagy csak nézni azt, ahogy az újszülött baba biztonságban nyugodtan alszik, szívet melengető érzés. Egy hangulatos együtt töltött családi vacsora vagy egy közös játék a gyerekeinkkel. A Little Dutch játékok arra ösztönzik a gyerekeket és a szüleiket, hogy élvezzék az élet apró dolgait.

Little Dutch Értékek

Szeretet

A Little Dutch ihletet merít a szülők gyermekeik iránti feltétlen szeretetéből és ez a szeretet áll minden kollekció középpontjában, ez a szeretet kel életre minden egyes termékben.

„Annak szenteljük az életünket, hogy a nagyszerű ötleteket a legjobb alapanyagokkal valósítsuk meg, koncentrálva a legapróbb részletekre is.”

Sokoldalúság

A puha textilektől és fejlesztő játékoktól kezdve a gyönyörű óvodai vagy gyerekszobai kiegészítőkön át a Little Dutch a gyermek fejlődésének szakaszaszait végig kíséri. Termékpalettájára a sokoldalúság jellemező emellett a Little Dutch játékok tervezésénél fontos szempont, hogy tökéletesen kiegészítsék egymást.

Kényelem

Hihetetlenül puha maximálisan kényelmes.

Termékeink extra kényelmet nyújtanak a gyerekeknek és szüleiknek egyaránt. Minden dizánj gondosan, nagy körültekintéssel és figyelemmel lett kialakítva. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy termékeink megbízhatóak és biztonságosak legyenek a gyermekek számára.

Szórakozás

A Little Dutch játékok a mindennapokat igazi kalanddá varázsolják. A gyermekek kedvencei lesznek és öntönzik őket, a fejlődésre, a tanulásra, arra, hogy engedjék szabadjára fantáziájukat és azt tegyék, amit a gyermekeknek kell, játszanak, játszanak, játszanak. Ez az igazi öröm, szülőnek és csöppségeknek egyaránt.