Minden 25.000 Forintot meghaladó megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

KÉRDÉSED LENNE? KERESS MINKET!

+36 30 650 9830info@csacskamesebolt.hu  |  2096. Üröm Fő u. 39.

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
11 999 Ft - 15 009 Ft

Play and go


Bemutatkozik a Play and Go


Mi egy belga székhelyű cég vagyunk, amely okos, színes és inspiráló termékeket kínál Neked, a gyermekeidnek és az otthonodnak. A Play&Go-nál megértjük mennyire fontos a szórakozás és a kreatív játék a gyerekek számára. Szeretünk olyan minőségi termékeket tervezni és készíteni, amelyek boldoggá teszik a gyermekeket és mindenki arcára mosolyt csalnak.

A Play&Go-val biztos lehetsz benne, hogy olyan minsőgéi termékeket vásárolsz, amelyek hosszú ideig megőrzik minőségüket és kiváló ár-érték arányt kínálnak.


Play and Go Játéktároló zsák


A Play&Go egy csodálatos dekorációs márka a gyermekek számára. Első termékünk amely világsikert aratott, a színes Play & Go játéktároló zsák. Ez a praktikus zsák ideális gyerekeknek és szülőknek akár otthon, akár máshol játszunk. A Play & Go játéktároló zsák megkönnyíti a játékok szállítását és rendezett tárolásást. Tartós polikottból készült vonzó színekkel, ez a játéktároló zsák nagyszerű ötlet lehet óvodai és játszószobai játékok tárolására is.


2termék 12

Bármelyik szülő, aki az éjszaka közepén rálépett egy elveszett játékkockára, megérti a Play & Go mögött meghúzódó ihletet. A sok elveszett játék, a gyerekszobák rendetlensége és a sok-sok pakolás ihlette Céline Vanden Broecke tervezőt,aki úgy látta, van élet a játéktároló dobozokon túl.
2015-ben Celine és férje, Alain új ötletet fejlesztettek ki a játékok tárolására. A Play & Go szenvedélyes projektként indult és gyorsan nemzetközi szenzációvá vált.
Hamarosan beigazolódott, hogy szenvedélyprojektjük valami nagyobb dologra hivatott, mint azt valaha el tudták volna képzelni! Fogadjátok szeretettel a játéktárolás és a játszószőnyegek új dimenzióját! Play & Go!