Minden 25.000 Forintot meghaladó megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

KÉRDÉSED LENNE? KERESS MINKET!

+36 30 650 9830info@csacskamesebolt.hu  |  2096. Üröm Fő u. 39.

Ravensburger - Make 'N' Break
Ravensburger - Make 'N' Break
9 990 Ft

Ravensburger - Make 'N' Break

ÜF

Amennyiben kérdésed lenne a termékkel kapcsolatban vedd fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a +36 30 650 9830-as számon (9:00-17:30) vagy írj nekünk messenger üzenetet a jobb alul található Messenger ikon segítségével!

izgalmas társas, amiben a kihúzott kártya alapján kell megépítened, az azon látható képet. De vigyázz, ketyed az idő és pontosnak kell lenned, hogy a Tiéd legyen a győzelem! Játékra, építésre, nevetésre fel! 
A játék 8 éves kortól ajánlott, de ideális kisebb építőmestereknek is!!!

Korcsoport
5 éves kortól
Nem
Unisex
Várható szállítási idő
2024.05.29
Add le rendelésed eddig!
Boltban azonnal átvehető
9 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 200 Ft
Részletek

Doboz tartalma:

1 óra

10 nagy építőkocka

60 építőkártya

1 dobókocka (1-es, 2-es, 3-as számokkal)

1 játékleírás

 

A társasjáték játék célja

 

A kártyák építményeket ábrázolnak, ezeket kell a játékosoknak adott idő alatt felépíteniük. Minél sikeresebbek az építésben, annál több pontot érnek el.

 

Előkészületek

 

A dobókockát és az építőkockákat odakészítjük az asztal közepére. A legfiatalabb játékos kezd, bal oldali szomszédja pedig megkapja az órát.

 

Indulhat a játék!

 

Az óramutató járásának irányában haladva játszunk. A soron lévő játékos (az építőmester) maga elé veszi a tíz építőkockát és keze ügyébe helyezi a képpel lefelé néző kártyarakást. Ezután dob egyet a dobókockával. Bal oldali szomszédja beállítja az órán a dobott számot úgy, hogy benyomja a STOP gombot, majd az idő beállításához a tekerő jelzését a dobott számhoz igazítja. Amint az építőmester megadja a jelet a kezdéshez, bal szomszédja megnyomja az óra START gombját, az építőmester pedig belekezd az építésbe.

Az építés

 

Először is felcsapja a kártyarakás legfelső lapját és nyomban hozzáfog az ábrázolt építmény lemásolásához.

Ha a képen látható építmény kizárólag szürke kockákból áll, akkor az építőmesternek csupán a kockák megfelelő helyzetére kell ügyelnie. A színnek itt nincs szerepe.

Ha a kártyán színes kockák láthatók, akkor a játékosnak az építményt a színeknek megfelelő elrendezésben kell megépítenie.

Ha az építmény hibátlanul elkészült, de az óra még jár, akkor a játékos megfordít egy újabb kártyát és nekilát a következő építménynek. Ehhez valamennyi kocka újra a rendelkezésére áll.

A többi játékos közben felügyeli, hogy az építőmester hibátlanul építkezik-e. Ha tévedést vesznek észre, azonnal figyelmeztetik. Ilyenkor a hibát ki kell javítania, és csak ezt követően nyúlhat az újabb kártya után.

 

Figyelem! Gondoskodni kell arról, hogy mindig elegendő építőkártya álljon az építőmester rendelkezésére. Ha a kártyarakás fogyóban van, a már felhasznált kártyalapokat keverjük jól össze és újabb kártyarakásként helyezzük készenlétbe, még mielőtt a játékos hozzáfogna az építkezéshez.

 

Értékelés

 

Ha lejárt az idő, a játékos összeszámlálja már teljesített kártyáinak pontjait. Ezt a számot felírja magának egy papírra. A be nem fejezett építmény kártyáját nem értékeljük. Ezt a kártyát a többi, már lerakott lappal együtt a felhasznált kártyák rakására kell tenni. Az értékelés után az építőkockákat, az építőkártyákat és az órát is eggyel-eggyel tovább adjuk.

 

A játék vége

 

A játék akkor fejeződik be, amikor már minden játékos négyszer volt soron. Akinek a legtöbb pontja van, az számít a legjobb építőmesternek, egyúttal ő a játék nyertese.

 Játék „kisebb" építőmesterekkel

 

Ha „profik" játszanak fiatalabb vagy gyakorlatlan játékosokkal, az építőkártyákat két rakásra osztjuk. Egyikben a kék számjegyű kártyák lesznek a fiatalabb ill. gyakorlatlan játékosoknak, másikban a piros számmal jelzett lapok a „profik" számára.

Az értékelés során ez esetben minden lap csak 1 pontot ér.

 


Adatok
Gyártó
Ravensburger
Cikkszám
RB3633
Vásárlóink elégedettsége fontos számunkra
Hasonló termékek