Minden 25.000 Forintot meghaladó megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

KÉRDÉSED LENNE? KERESS MINKET!

+36 30 650 9830info@csacskamesebolt.hu  |  2096. Üröm Fő u. 39.

Szűrés
Termék státusza
Korcsoport
Nem
Ár (Ft)
1 740 Ft - 6 440 Ft

Aurora world

Az 1981-ben alapított Aurora World a plüssgyártás világszinten elismert képviselője. Az Aurora kiváló minőségű termékeiről, sokféle kínálatáról és versenyképes árairól ismert az iparban. 2018-ban az Aurora World megkezdte termékeinek átállítását „Környezetbarát” plüssre. A változás 100% -ban biológiailag lebontható (újrahasznosított anyagokból készült) pelletek alkalmazásával kezdődött. Ez nem csak a termékekre, hanem a szállítás során használt csomagolásra is igaz. Az Auroránál évente több mint 400 000 000 műanyag palackot hasznosítanak újra világszerte, hozzájárulva a zöldebb világhoz azáltal, hogy minden plüssöt környezetbarát anyagok felhasználásával állítják elő. "A kor kihívásaival fejlődünk, hogy hozzájárulhatunk környezetünk fenntarthatóságához, miközben mosolyt csalhatunk emberek millióinak szerte a világon." Ez az Aurora szemlélete.

21termék 121

Az 1981-ben alapított Aurora World a plüssgyártás világszinten elismert képviselője.
Az Aurora kiváló minőségű termékeiről, sokféle kínálatáról és versenyképes árairól ismert az iparban.
2018-ban az Aurora World megkezdte termékeinek átállítását „Környezetbarát” plüssre. A változás 100% -ban biológiailag lebontható (újrahasznosított anyagokból készült) pelletek alkalmazásával kezdődött.
Ez nem csak a termékekre, hanem a szállítás során használt csomagolásra is igaz.
Az Auroránál évente több mint 400 000 000 műanyag palackot hasznosítanak újra világszerte, hozzájárulva a zöldebb világhoz azáltal, hogy minden plüssöt környezetbarát anyagok felhasználásával állítják elő.
"A kor kihívásaival fejlődünk, hogy hozzájárulhatunk környezetünk fenntarthatóságához, miközben mosolyt csalhatunk emberek millióinak szerte a világon." Ez az Aurora szemlélete.