Minden 25.000 Forintot meghaladó megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

KÉRDÉSED LENNE? KERESS MINKET!

+36 30 650 9830info@csacskamesebolt.hu  |  2096. Üröm Fő u. 39.

Szűrés
Termék státusza
Korcsoport
Nem
Ár (Ft)
2 490 Ft - 12 490 Ft

Smart Games

A SmartGames világszerte vezető szerepet játszik a többszintű logikai játékok terén. A díjnyertes játékok többszintű kihívásokat kínálnak, a nagyon egyszerűtől a nehézig; tökéletes minden korosztály számára. Csak gondolkodj, használd az eszed és tanulj játszva eezekkel a fantasztikus logikai játékokkal. Minden játéknak egyedi és innovatív, így témái mind a fiúk, mind a lányok számára vonzóak. Utazási, kompakt és asztali kiadásokban kaphatóak. Ez a márka valódi színt visz a társas és fejlesztő játékok világába. Érdekesek, izgalmasak, sokan közülük egyedül is játszhatóak. Tökéletes választás, ha a fejlesztés a cél, ha igazán okos játékot keresünk gyermekünknek.

32termék 132

A SmartGames világszerte vezető szerepet játszik a többszintű logikai játékok terén. A díjnyertes játékok többszintű kihívásokat kínálnak, a nagyon egyszerűtől a nehézig; tökéletes minden korosztály számára. Csak gondolkodj, használd az eszed és tanulj játszva eezekkel a fantasztikus logikai játékokkal.
Minden játéknak egyedi és innovatív, így témái mind a fiúk, mind a lányok számára vonzóak. Utazási, kompakt és asztali kiadásokban kaphatóak.
Ez a márka valódi színt visz a társas és fejlesztő játékok világába. Érdekesek, izgalmasak, sokan közülük egyedül is játszhatóak.
Tökéletes választás, ha a fejlesztés a cél, ha igazán okos játékot keresünk gyermekünknek.