Minden 25.000 Forintot meghaladó megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

KÉRDÉSED LENNE? KERESS MINKET!

+36 30 650 9830info@csacskamesebolt.hu  |  2096. Üröm Fő u. 39.

Szűrés
Termék státusza
Korcsoport
Nem
Ár (Ft)
790 Ft - 9 900 Ft

Tessloff-Babilon / Logico

A Babilon Kiadó az ifjúsági ismeretterjesztés és gyerekkönyvkiadás vezető könyvkiadója. 30 éve jelennek meg gondozásukban ismeretterjesztő könyvek, foglalkoztatók, készségfejlesztő kiadványok, képeskönyvek és gyerekregények a fiatal könyvbarátoknak. Így kezdődött... 1990-ben a német Tessloff és a magyar Babilon cég alapította a kiadót, amely gyors növekedésbe kezdett, és mára már több mint 2 és fél millió kiadványa talált gazdára. Ma is nagy népszerűségnek örvend a Mi MICSODA sorozat, amely a tudomány és a nyomdatechnika robbanásszerű fejlődésével lépést tartva többször is megújult az elmúlt évtizedekben és maradt a kiadó zászlóshajója. LOGICO Az óvodások és kisiskolások körében kedvelt LOGICO Primo és LOGICO Piccolo különleges készségfejlesztő tanulójáték, amely egy színes tológombokkal ellátott keretből és a hozzá kapható feladatkártyákból áll. Otthon, önállóan is játszhat vele a gyerek, de fejlesztőpedagógusok is gyakran használják az óvodákban, iskolákban. Ezen kívül mesés, rajzolós lapozók, képeskönyvek színesítik a kiadó kínálatát. A gyermekek és a szülők nagy kedvencei a foglalkoztatók, amely az óvodások a kisiskolások számára is a játszva tanulás élményét nyújtja.

102termék 160
102termék 160

A Babilon Kiadó az ifjúsági ismeretterjesztés és gyerekkönyvkiadás vezető könyvkiadója. 30 éve jelennek
meg gondozásukban ismeretterjesztő könyvek, foglalkoztatók, készségfejlesztő kiadványok, képeskönyvek
és gyerekregények a fiatal könyvbarátoknak.
Így kezdődött...
1990-ben a német Tessloff és a magyar Babilon cég alapította a kiadót, amely gyors növekedésbe kezdett, és mára már több mint 2 és fél millió kiadványa talált gazdára.
Ma is nagy népszerűségnek örvend a Mi MICSODA sorozat, amely a tudomány és a nyomdatechnika robbanásszerű fejlődésével lépést tartva többször is megújult az elmúlt évtizedekben és maradt a kiadó zászlóshajója.
LOGICO
Az óvodások és kisiskolások körében kedvelt LOGICO Primo és LOGICO Piccolo különleges készségfejlesztő tanulójáték, amely egy színes tológombokkal ellátott keretből és a hozzá kapható feladatkártyákból áll. Otthon, önállóan is játszhat vele a gyerek, de fejlesztőpedagógusok is gyakran használják az óvodákban, iskolákban.
Ezen kívül mesés, rajzolós lapozók, képeskönyvek színesítik a kiadó kínálatát.
A gyermekek és a szülők nagy kedvencei a foglalkoztatók, amely az óvodások a kisiskolások számára is a játszva tanulás élményét nyújtja.