Minden 25.000 Forintot meghaladó megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

KÉRDÉSED LENNE? KERESS MINKET!

+36 30 650 9830info@csacskamesebolt.hu  |  2096. Üröm Fő u. 39.

Szűrés
Termék státusza
Nem
Ár (Ft)
7 190 Ft - 11 890 Ft

HelloMyWall


A HelloMyWall Padlopi és Fali Matricák története


A HelloMyWall mögött egy fantasztikus magyar házaspár áll, akik gyakorló szülőként tudják, milyen jó dolog játszva tanulni. Termékeikkel a gyerekek nem csak könnyen leköthetők, hanem megismerhetik Budapestet, felkészülhetnek az iskolára vagy épp megtanulják mit és hol találnak a világtérképen.

Minden HelloMyWall Padlopi és Fali matrica egy külön kis VILÁG, amit szabadon színezhetnek újra és újra a kis kreatív kezek. A termékek környezetbarát festékkel nyomtatottak, készségfejlesztő, kreatív termékek.

HelloMyWall - Színezz Világot magadnak!


HelloMyWall Padlopi


A HelloMyWall Padlopi egy fantasztikus találmány. Terítsd le bárhol - kertben, a szobában - a letörölhető színezőt és keltsd életre a csodás mintákat. Barátok jönnek? Színezzetek együtt! Mivel több méretben elérhető, igazi óriás színező, így többen odafértek és színezhettek együtt.

A HelloMyWall Padlopival a móka garantált. Ha végeztél, csak egy nedves törlő kell és már kezdheted is elölről.


HelloMyWall Letörölhető Fali Matricák


A HelloMyWall letörölhető fali matricával életre kel a gyerekszoba. Könnyedén felragasztható és eltvávolítható, de amíg a falon van, garantáltan a gyermeked kedvence lesz.

Imádod a térképet, a dínókat, a macskák szerelmese vagy? Kínálatunkban könnyedén találsz a szobádba való letörölhető falimatricát. Színezd, töröld és színezd újra! Mókára fel!


10termék 110