Minden 25.000 Forintot meghaladó megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

KÉRDÉSED LENNE? KERESS MINKET!

+36 30 650 9830info@csacskamesebolt.hu  |  2096. Üröm Fő u. 39.

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
1 990 Ft - 2 790 Ft

Crayola

A Crayola amerikai művészeti kellékeket gyártó vállalat, amely főleg filctollairól, zsírkrétáiról híres. Méltán a szülők nagy kedvence, hisz könnyen lemosható termékeivel a legkisebb alkotóknak is teret biztosít, anélkül , hogy a szülőknek aggódniuk kellene, a kezecskék, a ruhák vagy épp a bútorok miatt. Csodálatos színek, fantisztikus színek, biztonságos használat. Tökéletesen illik a kis művészek kezébe. Egy élmény velük az alkotás. Crayola azt vallja, hogy jelen lenni a piacon már önmagában felelősség, felelősség a környezet iránt és a fogyasztók iránt. A márka kínálatában minden szín megtalálható, mégis a kedvenc színe a zöld. A termékek elkészítéséhez a napból szármató energiát használják fel.

2termék 12

A Crayola amerikai művészeti kellékeket gyártó vállalat, amely főleg filctollairól, zsírkrétáiról híres. Méltán a szülők nagy kedvence, hisz könnyen lemosható termékeivel a legkisebb alkotóknak is teret biztosít, anélkül , hogy a szülőknek aggódniuk kellene, a kezecskék, a ruhák vagy épp a bútorok miatt.
Csodálatos színek, fantisztikus színek, biztonságos használat. Tökéletesen illik a kis művészek kezébe. Egy élmény velük az alkotás.
Crayola azt vallja, hogy jelen lenni a piacon már önmagában felelősség, felelősség a környezet iránt és a fogyasztók iránt. A márka kínálatában minden szín megtalálható, mégis a kedvenc színe a zöld. A termékek elkészítéséhez a napból szármató energiát használják fel.