Minden 25.000 Forintot meghaladó megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

KÉRDÉSED LENNE? KERESS MINKET!

+36 30 650 9830info@csacskamesebolt.hu  |  2096. Üröm Fő u. 39.

DJECO Kártyajáték - Klappoló - Tip Top Clap
DJECO Kártyajáték - Klappoló - Tip Top Clap
3 480 Ft

DJECO Kártyajáték - Klappoló - Tip Top Clap

DJECO Kártyajáték - Klappoló - Tip Top Clap
DJECO Kártyajáték - Klappoló - Tip Top Clap
ÜF

Amennyiben kérdésed lenne a termékkel kapcsolatban vedd fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a +36 30 650 9830-as számon (9:00-17:30) vagy írj nekünk messenger üzenetet a jobb alul található Messenger ikon segítségével!

Metakommunikációs, mozgássor emlékezetet tréningező, interaktív kártyajáték a Djecotól.

Egy egész család, vagy baráti közösség kedvence lehet ez a remek játék.

A tudatos mozgássorra való emlékezetet fejlesztő játék. A kártyákon lévő képeken különböző testbeszéd és mimikai jelzések vannak ábrázolva. A játékosnak be kell mutatnia a kapott kártyalap jelzése szerint a cselekvést, vagy mimikát. A következő játékosoknak meg kell ismételni az előtte bemutatott metakommunikációs jelzéseket és a saját kártyája alapján hozzá mutogatni az újat. Ismerős ez a játékszabály, bár nem patomimmel, hanem a szavakkal játszható, amikor  az egyik játékos elkezd egy fogalomkörbe tartozó szót mondani, majd a másik megismétli az elhangzottakat és így tovább, általában 7-9 szó ismétléséig jól megy a játék. Jó verbális emlékezet tréning, mind  a fejlődésben lévő gyermekeknek, mind a szellemi frisseséget fenntartó időseknek.

Ebben a kártyajátékban a metakommunikáció, a szavak nélküli önkifejezés kap szerepet, aminek játékos gyakorlása fontos fejlesztő hatással bír a gyermekek személyiségfejlődésében. Hozzá lehet kapcsolni a verbális emlékezeti játékot is, úgy, hogy nem a cselekvést, vagy a  grimaszt nevezik meg a játékosok, hanem más jellemzőt emelnek ki a kártya illusztris tagjairól.

A Djeco fejlesztő kártyáihoz híven, kapunk egy nevettetős, huncut játékot és mellé sok-sok fejlődést  és elmecsiszolást szolgáló bónuszt. Kinek mi a fontos, elég csak a kacagás, vagy szükség van tudatos fejlesztésre is, lehet választani, melyiknek örülnek jobban a játékosok! 

Korcsoport
6 éves kortól
Nem
Unisex
Márka
Várható szállítási idő
2024.05.28
Add le rendelésed eddig!
Boltban azonnal átvehető
3 480 Ft
A vásárlás után járó pontok: 70 Ft
Részletek

Játékszabály letöltése magyarul: DJ05120-HU-Tip-Top-Clap.pdf

 

Tartalma:

32 db kártyalap

  • 4 x 8 db grimasz és cselekvés

    Ajánlott életkor: 6 - 99 éves korig

    Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.


Adatok
Gyártó
Djeco
Cikkszám
DJ05120
Vásárlóink elégedettsége fontos számunkra
Hasonló termékek