DJECO Kártyajáték - Boldog család

DJECO Kártyajáték - Boldog család
DJECO Kártyajáték - Boldog család
DJECO Kártyajáték - Boldog család
DJECO Kártyajáték - Boldog család

A család akkor boldog igazán, ha együtt lehet. Így van ez a Zöldségesnél, a halkereskedőnél és még másik öt családnál is. Gyűjtsd hát csokorba a családtagokat. 

A játék célja: Össze kell gyűjteni a lehető legtöbb családot.
A játék szabály: Osszunk ki 7 lapot játékosonként. A többi lapot középre helyezzük egy pakliban. A legfiatalabb játékos kezd. Az óramutató járásával megegyező irányba halad a játék. A játékosok elrendezik a lapjaikat úgy, hogy az azonos családba tartozó lapok együtt legyenek. A soron következő játékos kérhet egy általa választott másik játékostól egy családtagot. Figyelem! Már rendelkeznie kell legalább egy családtaggal a kért családból. Ha megkapja a kért lapot, akkor folytathatja tovább a játékot, új lapot kérhet. Ha nem kapja meg, akkor húz lapot a pakliból és következő játékos jön.

Amikor egy játékos összegyűjtötte egy bizonyos család mind a 6 lapját, azt mondja „család” és a 6 lapot maga elé teszi. Utána ő folytatja a játékot és kérhet új lapot valakitől. A játéknak akkor van vége, amikor a játékosok minden családot összegyűjtöttek.

Ki nyer? Az nyeri a játékot, akinek több összegyűjtött családja van maga előtt.

 

A játék tartalma:

- 42 kártyalap (a 7 család: Pék család, Zöldséges család, Tűzoltó család, Halkereskedő család, Fodrász család, Postás család, Orvos család)

 5 éves kortól ajánlott


Little Dutch Babák

3 220 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Letöltések
Részletek

Játékszabály magyarul: DJ05115-HU-Boldog-Csalad-Happy-Family.pdf

 

A  kártyalapokon a családtagok valódi egyéniségek, kedves bájjal ábrázolva a képeken. Vajon melyik család figurái hasonlítanak legjobban a  játékosok családjára? Ez a játék több, mint egy egyszerű sorozatkirakó kártyajáték, ez a kártya ürügyet és alkalmat ad a valódi családi beszélgetésekre. 


Adatok
Korcsoport
5 éves kortól
Gyártó
DJECO: Toys
EAN
3070900051157
Brand
DJECO: Toys
Cikkszám
DJ05115
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Letöltések

Játékszabály magyarul:

DJ05115-HU-Boldog-Csalad-Happy-Family.pdf