Minden 25.000 Forintot meghaladó megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

KÉRDÉSED LENNE? KERESS MINKET!

+36 30 650 9830info@csacskamesebolt.hu  |  2096. Üröm Fő u. 39.

Szűrés
Termék státusza
Korcsoport
Ár (Ft)
2 290 Ft - 15 430 Ft

PlanToys

A Plantoys sikertörténete több mint 30 éves múltra tekint vissza, amikor hét frissen végzett egyetemista elhatározta, hogy létrehoz egy céget azzal a céllal, hogy valamilyen pozitív dolgot hoznak a világba. Ezért jött létre a Plantoys, ami azóta már meghódította a világot innovatív játékaival, inspirálva ezzel gyermekeket és családokat a fenntarthatóság és a környezetvédelem fontosságának szem előtt tartására. Ezek a játékok a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően készülnek, és a gyermekek legvadabb képzeletét is felülmúlják: egyszerre szórakoztatóak és fejlesztőek a kicsik számára. Egyediek, innovatívak, mókásak és biztonságosak. Gyermekünk életének első öt évében az agya rendkívüli ütemben fejlődik. Nagyon jó, ha ebben a gyors fejlődési szakaszban támogatni tudjuk , észrevéve erősségeit, támogatva esetleges gyengeségeiben. A Plan Toys a fizikai- érzemi és szocializásiós- intelligencia- és beszég készségének fejlesztésére egyaránt fókuszál. Emellett a márka teljesen elkötelezett a fenntarthatóság mellett és figyelemmel van a környezetre, ami gyermekeink jövője szempontjából a legmeghatározóbb. A teljes gyártás során a legjobb alapanyagokból dolgozik, miközben a hulladék termelés minimális vagy nulla. A gyártás során előforduló többlet fadarabokat, forgácsot, stb... a PlanToys Biomassza Erőmű hasznosítja és az így előállított villamos energia biztosítja a PlanToys gyár és a környező falvak villamos energia ellátását. Termékeit azokból a gumifákból készíti, amik már nem termelnek több latexet, vegyszermentes szárítási technikát alkalmaznak, formaldehid mentes ragasztót használnak, nem használnak ólmot vagy más nehéz fémet tartalmazó kémiai festéket. A nyomtatott anyagok előállításakor újrahasznosított papírt és szójatintát használnak. Földünk, gyermekeink és jövőnk szempontjából ezek a szempontok rendkívül fontosak, sőt, elengedhetetlenek. A játékok már tapintásra is eltérnek a fa játékoktól, csomagolása teljesen natúr, szem előtt tartva a környezetvédemi elveket, de minden egyes doboz egy kis csodát rejt, ami a lehető legkevesebb környezeti ártalommal lehet gyermeked kedvence. Nézzünk előre!!

10termék 110

A Plantoys sikertörténete több mint 30 éves múltra tekint vissza, amikor hét frissen végzett egyetemista elhatározta, hogy létrehoz egy céget azzal a céllal, hogy valamilyen pozitív dolgot hoznak a világba.
Ezért jött létre a Plantoys, ami azóta már meghódította a világot innovatív játékaival, inspirálva ezzel gyermekeket és családokat a fenntarthatóság és a környezetvédelem fontosságának szem előtt tartására.
Ezek a játékok a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően készülnek, és a gyermekek legvadabb képzeletét is felülmúlják: egyszerre szórakoztatóak és fejlesztőek a kicsik számára.
Egyediek, innovatívak, mókásak és biztonságosak.
Gyermekünk életének első öt évében az agya rendkívüli ütemben fejlődik. Nagyon jó, ha ebben a gyors fejlődési szakaszban támogatni tudjuk , észrevéve erősségeit, támogatva esetleges gyengeségeiben.
A Plan Toys a fizikai- érzemi és szocializásiós- intelligencia- és beszég készségének fejlesztésére egyaránt fókuszál. Emellett a márka teljesen elkötelezett a fenntarthatóság mellett és figyelemmel van a környezetre, ami gyermekeink jövője szempontjából a legmeghatározóbb.
A teljes gyártás során a legjobb alapanyagokból dolgozik, miközben a hulladék termelés minimális vagy nulla.
A gyártás során előforduló többlet fadarabokat, forgácsot, stb... a PlanToys Biomassza Erőmű hasznosítja és az így előállított villamos energia biztosítja a PlanToys gyár és a környező falvak villamos energia ellátását.
Termékeit azokból a gumifákból készíti, amik már nem termelnek több latexet, vegyszermentes szárítási technikát alkalmaznak, formaldehid mentes ragasztót használnak, nem használnak ólmot vagy más nehéz fémet tartalmazó kémiai festéket.
A nyomtatott anyagok előállításakor újrahasznosított papírt és szójatintát használnak.
Földünk, gyermekeink és jövőnk szempontjából ezek a szempontok rendkívül fontosak, sőt, elengedhetetlenek.
A játékok már tapintásra is eltérnek a fa játékoktól, csomagolása teljesen natúr, szem előtt tartva a környezetvédemi elveket, de minden egyes doboz egy kis csodát rejt, ami a lehető legkevesebb környezeti ártalommal lehet gyermeked kedvence.
Nézzünk előre!!