Ne feledd, 25.000 Ft felett ingyenes házhozszállítással kedveskedünk Nektek!

KÉRDÉSED LENNE? KERESS MINKET!

+36 30 650 9830info@csacskamesebolt.hu  |  2096. Üröm Fő u. 39.

Charlie Banana


A Charlie Banana mosható pelenkák története


A Charlie Banana küldetése: egy zöldebb, kedvesebb világ a babáknak. Ha a termékeink a legjobbak a gyermekeknek és a bolygónak, azzal mindenki nyer.

A márka története : Gaëlle Wizenberg alapító létrehozta a Charlie Banana-t, miután felfedezte a babaipar függőségét az egyszer használatos műanyagoktól. Ekkor nekiállt olyan babatermék-kollekciót készíteni, amely ötvözi a minőséget, a dizájnt és a környezetbarátságot. Gaëlle két gyermekéből merített ihletet: fiából, Zacharyból és lányából, Charlie-ból, vagy "Charlie Bananából", ahogy Zachary nevezi.

A cél a fenntarható fejlődés, hisz a gyermekek első pár évükben a praktikusnak tűnő egyszer használatos pelenkával rengeteg hulladékot termelnek. A gyártó elkötelezett a környezetvédelem és az ENSZ fenntartható fejlődésre vonatkozó irányelvei mellett, miközben szép, divatos, a gyermekek számára kényelmes és praktikus terméket készít és forgalmaz. Csomagolásában 2021-es tervei közt szerepel az egyszer használatos műanyagok teljes kiiktatása.

A Charie Banana tagja az 1% a Bolygóért közösségenk, ami olyan márkákat tömörít, akik a Bolygó érdekeit a profitjuk fölé helyezik, és ezzel az összeggel a legégetőbb környezetvédelmi kihívásokra reagálnak.


További meseszép mosható pelenkákért látogass el a Zöld Úton Webáruházba!

A kiszállítást a Macsekos rendeléseddel együtt is kérheted! 


 


10termék 110