Ne feledd, 25.000 Ft felett ingyenes házhozszállítással kedveskedünk Nektek!

KÉRDÉSED LENNE? KERESS MINKET!

+36 30 650 9830info@csacskamesebolt.hu  |  2096. Üröm Fő u. 39.

Funkidz

Adrien és Réka , a Funkidz baba- és gyerekruha márka megálmodói. Mindketten 2 kisgyermekes családányák, így teljes mértékben a gyerekek és szüleik szempontjából tudják termékeinket szemlélni és létrehozni. Termékeik eredetiek, színesek és különlegesek, de a divat mellett a prémium minőségű anyagok fontossága is elősdleges a márka megálmodóinak. Minden termék egyedileg, kézzel készül, körültekintő gondoskodással és a lehető legmagasabb minőségű anyagokból kerül legyártásra. Az egyes darabokhoz használt anyagok kivétel nélkül elsőosztályúak, mely lehetőséget biztosít arra, hogy a kisruhák a legújabb divat szerinti mintákban készülhessenek el. A Funkidz termékek egyedi, divatos megjelenést és maximális kényelmet nyújtanak, mindezt elérhető áron.

6termék 16

Adrien és Réka , a Funkidz baba- és gyerekruha márka megálmodói. Mindketten 2 kisgyermekes családányák, így teljes mértékben a gyerekek és szüleik szempontjából tudják termékeinket szemlélni és létrehozni.
Termékeik eredetiek, színesek és különlegesek, de a divat mellett a prémium minőségű anyagok fontossága is elősdleges a márka megálmodóinak. Minden termék egyedileg, kézzel készül, körültekintő gondoskodással és a lehető legmagasabb minőségű anyagokból kerül legyártásra. Az egyes darabokhoz használt anyagok kivétel nélkül elsőosztályúak, mely lehetőséget biztosít arra, hogy a kisruhák a legújabb divat szerinti mintákban készülhessenek el. A Funkidz termékek egyedi, divatos megjelenést és maximális kényelmet nyújtanak, mindezt elérhető áron.