Play&Go - Játék tároló zsák - Játék

Vélemény írása a termékről

️2019 NYÁRI ÚJDONSÁG️

 

A Play&Go idén nagyot durrantott, és meglepte a nagyközönséget a tökéletes kültéri játéktároló zsákkal a Play&Go Nyári játéktároló zsákkal, vagy ahogy mi hívjuk a Mindentbelezsákkal.

Play&Go Nyári játéktároló zsák vízlepergetős anyagból készült, így bátran szállíthatod benne a vizes fürdőruhákat, törülközőket. A kis megerősített lyuk található a közepén, hogy a homok ki tudjon szóródni, hiszen használhatod homokban is a tengerparti játékokat vagy homokozós játékokat a nap végén beledobálhatod. Az állítható vállpánttal, könnyű szállítani és nem csak neked, hanem a gyermek is boldogan cipeli majd. Röviden remek megoldás, homokozóba, tengerpartra, vizes cuccok szállítására. Megvan a lelki szemeid előtt, amikor mindent külön válogatsz a strandolás után a nap végén, hogy elinduljatok haza. A homokos játékokat még le kell takarítani, a vizes fürdőruhákat külön szatyorba, hogy a többi cucc száraz maradjon. Most ennek vége, dobj minden a Play&Go zsákra, rántsd össze a száját és már indulhattok is. A kis lyukon a homok kiszóródik az autóig, a fürdőruhákat elég lesz otthon kiválogatni.

Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
1.
2021.07.05 00:08
 - Lang Orsolya
Lang Orsolya
2021.07.05 00:08
Imádjuk! Szuper döntés volt, hogy megvettük. A strandolásnál különösen praktikus, tényleg pikk-pakk össze lehet így pakolni, és sokkal kevesebb "koszt" viszünk így haza! Nem mellékes szempont az sem, hogy gyönyörű!!! Már ki is néztem a következőt :) Mert nyilván egy nem elég:))))