KÉRDÉSED LENNE? KERESS MINKET!

+36 30 650 9830info@csacskamesebolt.hu  |  2096. Üröm Fő u. 39.

Karolien Raeymaekers - Gyerekfejjel - Minden, amit a bölcsisek/ovisok észjárásáról tudni kell
Karolien Raeymaekers - Gyerekfejjel - Minden, amit a bölcsisek/ovisok észjárásáról tudni kell
3 475 Ft 
2 294 Ft
34

Karolien Raeymaekers - Gyerekfejjel - Minden, amit a bölcsisek/ovisok észjárásáról tudni kell

ÜF

Amennyiben kérdésed lenne a termékkel kapcsolatban vedd fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a +36 30 650 9830-as számon (09:00-17:00) vagy írj nekünk messenger üzenetet a jobb alul található Messenger ikon segítségével!

Kígyózó sorban állsz a boltban, a pénztár előtt, ahol a gyerekek szemmagasságában játékok és édességek sorát helyezték el. Ovis gyereked a földre veti magát, visít és bömböl felváltva – azt szeretné, hogy vegyél neki valamit. Te pedig ki akarsz tartani az elhatározásod mellett, hogy nem kaphat minden egyes vásárláskor ajándékot… Úgy érzed, bárcsak megnyílna a föld, és elnyelne benneteket. Ismerős helyzet? Ismerős érzések?

 

Drámakirálynők, hisztibajnokok, visító kismanók. Igen, ők a mi bölcsis és ovis korú gyerekeink. Persze legtöbbször elbűvölők és imádnivalók. De mit tegyünk, amikor úgy tűnik, csak azért is provokálni akarnak minket?

 

Ha szeretnéd megérteni gyermeked működését, ha szeretnél büntetés és fegyelmezés nélkül határokat szabni, ha szeretnéd higgadtan kezelni a hisztiket és a dackorszakot, akkor a megfelelő könyvet tartod a kezedben.

 

Nemcsak elméleti válaszokat kapsz a kérdéseidre, hanem a való életből vett példákon keresztül konkrét gyakorlati tanácsokat is.

 

Az idegrendszeri és a lélektani fejlődés lépcsőit bemutatva a szerző teljes képet ad arról, mi jár a bölcsisek és az ovisok fejében.

 

Végre megtudhatod, hogy gyermeked miért nem akar enni, miért hisztizik, ha nem kapja meg azonnal, amit szeretne, miért nem akar aludni menni, miért mond mindenre nemet, és mitől fél…

Várható szállítási idő
2023.12.07
Add le rendelésed eddig!
Boltban azonnal átvehető
3 475 Ft 
2 294 Ft
Kedvezmény 34
Megtakarítás 1 181 Ft
Részletek

Kiadás éve: 2021

Fordította: Lénárt Zsuzsa

Szerkesztette: Györe Bori

Kötés típusa: puha

Oldalszám: 208


Adatok
Méret
135 x 215 mm
Gyártó
Scolar
Cikkszám
SC-01-00198
Vásárlóink elégedettsége fontos számunkra
Hasonló termékek