KÉRDÉSED LENNE? KERESS MINKET!

+36 30 650 9830info@csacskamesebolt.hu  |  2096. Üröm Fő u. 39.

Janod Érzések - Mágneses játék

Janod Érzések - Mágneses játék
Janod Érzések - Mágneses játék
Janod Érzések - Mágneses játék
Janod Érzések - Mágneses játék
Janod Érzések - Mágneses játék
ÜF

Amennyiben kérdésed lenne a termékkel kapcsolatban vedd fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a +36 30 650 9830-as számon (09:00-17:00) vagy írj nekünk messenger üzenetet a jobb alul található Messenger ikon segítségével!

Nem mindig olyan könnyű szavakba önteni az érzéseinket. Nekünk sem, felnőtteknek. Pláne a gyermekeknek. Ha nem tudjuk mit érez a gyerekünk, mert nem tudja jól szavakba önteni, az feszültséget hozhat a szülő- gyermek kapcsolatba.

 

Az érzések mágneses játék bemutatja gyermekének az érzelmeket, az ábrázolt kártyáknak köszönhetően, amelyek a mindennapi élet különböző helyzeteit ábrázolják. Ezt kíséri az érzelmek útmutatója, amelyet pszichomotoros terapeuták írtak. Az egyes kártyák hátoldalán egy "válasz" arc azoknak a mágneseknek felel meg, amelyeket ehhez az érzelemhez tartozó arc reprodukálásához használunk. 10 érzetet kell felfedezni: öröm, félelem, szomorúság, harag, zavar / szégyenesség, szerelem, undor, nevetés, féltékenység, meglepetés. Két szintű játék van: egyszerűen reprodukálja a kártya hátulján található kifejezést, vagy próbálja kitalálni, mely érzelmek felelnek meg az idősebbek minden helyzetéhez. A doboz alján egy tükör lehetővé teszi a gyermeknek, hogy gyakorolja a különféle érzelmek reprodukálását és azonosítását. 
Beszéjünk róla, ismerejük fel, mert az érzelmeket megélni, azonosítani kell és tudni kell megélni, felismerni. Ez a boldog gyerek nyitja.

Ez a mágneses játék tartalmaz: 1 fa táblát

Termék méret: 32   x 4  x 32 cm

Korcsoport
2 éves kortól
Nem
Unisex
Várható szállítási idő
2023.12.07
Add le rendelésed eddig!
Nincs raktáron
9 320 Ft
A vásárlás után járó pontok: 186 Ft
Részletek

Adatok
Gyártó
Janod
Cikkszám
J08038
Vásárlóink elégedettsége fontos számunkra
Hasonló termékek