Blog

Kreatív, letörölhető, újraszínezhető, mi az?

2021.11.02 22:23
Csacska Macska
Csacska Macska
Kreatív, letörölhető, újraszínezhető, mi az?

Pár évvel ezelőtt találkoztam először a Hello My Wall - Padlopival. A kisfiam keresztanyja hozta ajándékba az akkor alig 3 éves fiamnak és az alig másfél éves lányomnak. Egy hatalmas autópályás letörölhető színezőt kaptunk és ámultam, amikor kivettem a henger alakú dobozból, kigurítottam és egy hatalmas óriás színező kelt életre a szoba közepén.

 

Bevallom kicsit szkeptikus voltam, mert a kisfiam nem szeret színezni. Mivel elég erős személyiség, sokszor kiborul, ha nem sikerül valami elsőre, pláne, hogy van egy kishúga, aki szívesen beletrollkodik a már elkészült műbe. Féltettem a szőnyeget, a követ, a kanapét és mindent, ami összefirkálható.

Először az autópályás letörölhető színezőt a járgányok lepték el. Volt itt rally, karambol, rendőri üldözés és minden, ami egy autópályán előfordulhat. Majd megkért a kisfiam, színezzem ki a jelzőlámpákat, aztán a fákat, autókat. Kezdett életre kelni az egész, majd ő is beállt, a színezésbe. Kiment a vonalból, vagy épp maszatos lett a keze, de egy nedves ronggyal azonnal kiküszöböltük a problémát. Ha valami nem sikerült, csak letöröltük, és el lehetett kezdeni elölről. Ugyanígy a termékhez kapott filctoll lejött a kőről, a kezükről, de még a ruhájukról is.

A termékhez vékony hegyű crayola ultra washable filctoll készlet jár ajándékba, ez a vékony hegye miatt a már nagyobb gyerekeknek ideális. Ezért én kiegészítettem egy doboz vastag hegyű ultra washable ficcel, mert úgy vettem észre, ezzel könnyebb a színezés a kisebbeknek.

Hello My Wall - Padlopi - Autópálya


Mivel az autópályás színezőből 120 x 84 cm-es méretet kaptunk, így a két gyerkőc simán mellé kuporodik és majdnem mindig összeveszés nélkül tudnak együtt játszani. De nem csak ők! Életmentő volt a termék a baráti összejöveteleken, az esős napokon, több nyári kerti partin.

Már több, mint 2 éve használjuk a Padlopit, amit több százszor színeztünk különböző színűre, rengeteg autó járt már rajta, de úgy tűnik nem tudjuk megunni.

Én hiszek abban, hogy a Meseboltunkban olyan termékeket árulunk, amit mi is megvennénk a saját gyermekünknek. Ezért volt számunkra nagyon fontos, hogy ezt a márkát és termékeit elhozzuk nektek. Játékboltunk és webshopunk kapcsán volt alkalmam megismerkedni a termék készítőivel, egy fantasztikus, fiatal párral, akiket a gyermekeik inspiráltak termékeik megalkotásakor.

A padlopi másik verziója a falra ragasztható letörölhető színező, aminek a működési elve ugyanez: színezz, színezz, töröld, fejlődj és tanulj játszva.

Hello My Wall - Padlopi - Fali matrica

Ez a termék együtt nő a gyermekkel. Ha először nem sikerül, nincs kudarcélmény, csak egy mozdulat és kezdheti újra, idővel pedig már fantasztikus művek születnek, amitől tátva marad a szád. Az autópálya mellett, rengeteg témából választhatsz: unikornis, tengeri világ, Budapest, Világtérkép, suli előkészítő, robotok, bogarak, szavanna és még sorolhatnám ezt is és a pozitívumokat is a végtelenségig.

Hello My Wall - Padlopi